Argıncık Şehit Kadir Çelebi İlkokulu

WEB https://arginciksehitkadircelebi.meb.k12.tr
Adres : Argıncık Şehit Kadir Çelebi İlkokulu Argıncık Mahallesi 3782.Sok No.9 Kocasinan KAYSERİ
VİZYON : Argıncık Selçuk ilkokulu Olarak Atatürk İlkelerinin Işığında, Milli Eğitimimizin Temel Amaçları Doğrultusunda Milli ve Manevi Değerlerimize Bağlı, Aydın Fikirli,Çağdaş Düşünceli Sorumluluk Duygusu Gelişmiş,Kendine Güvenen 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına, Ülkemizin İhtiyaç Duyduğu Alanlarda Yüksek Öğrenimine Öğrenci Yetişitirmektir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Temel Amaçları ve ilkeleri doğrultusunda yetişen; çağdaş düşünebilen, sorgulayabilen, Atatürk ilke ve inkılâplarını bilen, üreten, araştıran mesleki teknik eğitim alanında ülkenin istediği normlarda disiplinli, sanatsever, sportmen ve insanlığa hizmet eden bireyler yetiştirmektir. BİZ İNANIYORUZ Kİ! Desteklenmeyen başarı kalıcı değildir. BİZ İNANIYORUZ Kİ! Okulumuza hem öğretmenler hem öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmanın önemine varsın. BİZ İNANIYORUZ Kİ! Okulumuza her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. BİZ İNANIYORUZ Kİ! Farklıyız, yetenekli, üretken, enerjik ve çoşkuluyuz. Çünkü biz bir ekibiz.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :2030
Saatler : 09:00-14:40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER(DOĞALGAZ)
Servis : Var
Ulaşım : ŞEHİR İÇİ ULAŞIM
Yerleşim Yeri : Argıncık Şehit Kadir Çelebi İlkokulu Argıncık Mahallesi 3782.Sok No:9 Kocasinan-KAYSERİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :